English language version Българска езикова версия
Подова керамика
Производител на плочки
Плочки за външно полагане – градина, около басейна
Модели за баня
Баня
Производител на фаянс
вижте отговори на често задавани въпроси
Медия
Контакти
Моля, изберете вашите плочки за дома, офиса, ресторанта
3D KAI Builderвиж Контакти на KAI Group
към начална страница на сайтаКомпаниятаПродуктиПроизводствоКонтакти
KAI Group е производител на плочки, който се грижи да предложи на своите клиенти съчетание от качество и интересен дизайн и непрекъснато инвестира в нови  технологии и оборудване. Групата произвежда различни модели плочки за баня, настилки за вътрешно и външно приложение, облицовки, плочки за кухня, от които да изберете  най-подходящите за вашия офис, ресторант, търговски обект или за ремонта на дома ви.
В момента заводите на KAI Group - “Хан Аспарух” АД и “Хан Омуртаг” АД произвеждат и предлагат на пазара:
 
 Стенни плочки, произведени по технология на двукратно изпичане с годишен капацитет 1,4 млн. кв.м
 Стенни плочки, по технология на еднократно скоростно изпичане, с годишен капацитет  около 5 млн. кв.м; високо качество, отличен дизайн и декориране, разработено от водещи испански компании. Произвеждат се модели и серии, предимно в размери 20х20, 20х25, 20х30, 25х33, 25х40 и 33х50 см.
Декоративни елементи
Подови плочки по технология на еднократно изпичане (монокотура), с годишен капацитет  5.7 млн. кв.м. Произвеждат се много нови модели, предимно с размери 20х20,  33.3х33.3, 40x40, 45х45 и 50х50 см, съобразени в пропорции и цветова гама с произвежданите стенни плочки.
 Подови плочки по технология на еднократно скоростно изпичане (гранитогрес) с годишен капацитет 4.2 млн. кв.м. Произвежданата продукция е с размери 33.3х33.3, 40х40, 45х45, 30х60  см.
Плочки за външно полагане – градина, около басейна
Гранитогрес
Декоративни елементи – фризове и центрове. За да се реализират мечтите при оформлението на пространството във всеки дом KAI Group подхожда с професионална ангажираност към дизайна, като съчетава продуктите си с необходимите аксесоари, работейки със специализирани дизайнерски къщи в Испания и Италия. Разработени са голяма нова гама от допълнения и декорации, които безспорно обогатяват всеки интериорен проект. Предлагайки голямо разнообразие от фризове, произведени по технологията на трикратното изпичане с платина, с ветроза, фризове от мозайки, залепени на хартиена мрежа за употреба на стена и под, мозайки на големи формати, както и центрове за стена, които ще придадат този специален изглед на интериора и ще задоволят най-взискателните вкусове.
Плочки за баня
 
 
Контакти
Карта на сайтаПрепоръчай на приятелПринт
Общи условия